6 mei 2012

Zus 40 jaar!

Eind april is zus 40 geworden! En om dat te vieren wilde ze heel graag een weekend er op uit met vrienden en familie. De locatie was geweldig! We waren op de Paasheuvel, de camping waar we vroeger als pubers vele zomers hebben doorgebracht. Een en al nostalgie! Er is daar een leuk veld met Finse blokhutten. Zus had er twee gehuurd en twee vrienden stellen hadden ook ieder een hut gehuurd. Voor de hut waar zus sliep waren 2 partytenten opgezet waar we beschut konden zitten. Die tenten hebben we uitbundig versiert! Om een lang verhaal kort te maken: het was geweldig! De sfeer was super. Vrijwel iedereen was er en de meesten bleven ook slapen. Zaterdag was de BBQ en zondag was zo'n heerlijke slome dag. Hier een klein foto verslagje.

Nadat we de twee party tenten versiert hadden was het wachten op de jarige Job! (We hadden haar uit wandelen gestuurd met de hond.)


Samen met jarige zus!

Gezellig met zijn allen BBQ-en!

's Avonds gezellig allemaal kaarsjes aan. Het was wel erg koud! Maar met wat extra zij-stukken van de partytent een winterjas en nog even de BBQ aan was het best te doen.

Ik heb eigenlijk geen foto's van zondag overdag.... Hier gingen we al weer avond eten. Lekkere frietjes en nog wat restjes BBQ.

Na het eten aan de koffie en thee. Zwaai zwaai van Carin en zus.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een super leuk idee was het toch. Ziet er gezellig uit.
Daphne

Wad Woord en Wol zei

Het ziet er reuze-gezellig uit. Fijn dat je er bij kon zijn.