21 november 2012

Mijn lieve lampekapje....

Saar had d'r koppie weer flink open gekrabd. Ze krijgt ergens jeuk van, maar ik kom er maar niet achter waarvan. Om de wondjes weer eens goed te laten helen moest ze weer aan een kapje. 3 weken dit keer. Echt wel lang voor deze buiten tijger.... Al kwam ik er ook achter dat de meeste buiten bezoekjes in deze tijd meer toilet gerelateerd zijn :-) . En zo'n kapje is natuurlijk best zwaar om de hele tijd mee rond te sjouwen, en hier kon ze mooi even haar hoofdje rustig neer leggen... En nu is het kapje alweer een week af. Ze krabt af en toe nog wel wat, maar d'r koppie is nog heel erg mooi!
 

3 opmerkingen:

Wad Woord en Wol zei

Ach wat een schattige foto van Saar :-)

Karin zei

Ah, wat sneu voor haar.
Is er al eens naar haar gebit gekeken? Sommige katten krijgen spontaan gaatjes in hun kiezen en van de pijn gaan ze dan op hun kop krabben.

Anoniem zei

Niet leuk voor haar. mijn kat had dat ook jarenlang en we konden er ook niet achterkomen wat nu de reden was. Uiteindelijk heeft ze prednisol gekregen van de dierenarts en langzamerhand is ze van haar jeuk afgekomen en kon ze eindelijk af van haar kapje (die ze meer dan 5 jaar heeft gedragen). Misschien heb je wat aan deze tip.